zondag 5 mei 2013

Men at Work

Het is al bijna 7 jaar geleden dat we hier zijn komen wonen. In ons meerjarenplan dat nog steeds die naam waardig is... Stukje per stukje wordt hier verder gewerkt,en stilaan wordt alles een stukje affer.

Eén van de wensen op het lijstje toen was een tuin(tje). Dat moest niet supergroot zijn, maar toch een plek om buiten te zitten! In de advertentie waarachter ons huis schuik ging was spraken van een 'zuiders tuintje'. En inderdaad, ons tuintje (32m²) heeft heel de dag zon, waardoor het vanaf de eerste lentedagen een fijne plek om te vertoeven is.

Tegelijk is al die bijna zeven jaar de tuin 'iets waar we nog eens werk van moeten maken'. Awel, ze zijn er gisteren aan begonnen! We maken een klein terras tegen de achtergevel aan, en dan is de rest speelruimte. Nu stond de tafel gewoon midden in den hof, waardoor de ruimte niet optimaal benut werd.Papa helpen is altijd leuk, maar dat de tuin nu even één grote 'zandbak' is, dat is nog véél beter!

3 opmerkingen:

  1. Ik ben al benieuwd hoe het er af zal uit zien! Hopelijk kunnen jullie er deze zomer al van genieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. momenteel ziet er onze tuin ook zo uit, nieuw gras moet worden gezaaid, onze poes en dochter vinden dit ook super, inderdaad één grote zandbak!groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. haha, van de voorbereidingen hebben ze al evenveel plezier als van het uiteindelijke resultaat. Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen

Benieuwd naar wat jij ervan vind ! Laat gerust een berichtje achter!