woensdag 6 februari 2019

Hallo Niva!

Die dochter van mij, die wordt beetje bij beetje groter... En vooral haar benen, die lijken wel in een hogere versnelling te groeien... Een goed passende broek vinden is hier dan ook een flinke uitdaging!


Enter Niva! Met dit nieuwe - gratis! - patroon van Sansahash maak je een legging in stretch (nep)leer, of stretch jeans, of andere tricot stoffen. Ik gebruikte een petrolkleurige nepleer (10% spandex) van bij Stitch & Co. 


Mgeni van Sansahash besteedde tijdens het testen veel aandacht aan het correct combineren van verschillende maten. Op die manier krijg je een legging met een perfecte pasvorm. Zelfs als je dochter de taille van een 2-jarige combineert met heupen tussen 4 en 5 en de lengte van een 7à8-jarige!
In de handleiding bij het patroon krijg je uitgebreid uitleg mee over het blenden van verschillende maten.We combineerden de legging met een Lanatop in Libertytricot.


Wil je zelf ook met Niva aan de slag? Je vindt het gratis patroon op de blog van Sansahash
En ik heb nog meer goed nieuws! Ik mag ook het patroon van de Lana top and dress weggeven! Wil je hier kans op maken? Haast je dan naar mijn instagram!1 opmerking:

  1. het is wel heel moeilijk op dat gratis patroon te krijgen. Het is mij tot nu toe nog niet gelukt!

    BeantwoordenVerwijderen

Benieuwd naar wat jij ervan vind ! Laat gerust een berichtje achter!