zaterdag 17 september 2011

mos(terd)

Valt het op dat het 'normale leven' hier weer keihard uit de startblokken is geschoten? Terug naar school, terug aan het werk, de zoon voor het eerst naar de muziekschool, en de eerste vroege herftvirusjes worden ook al fel bestreden... En tegelijk zie ik mijn projecten in lange-termijnversies van zichzelf veranderen...

Niet dat er hier niets meer gebeurd of gemaakt wordt hoor, dat niet! Alleen ligt de uitvoering vaak wat achter op de inspiratie en wordt het to-do-lijstje al een flinke lijst!

Enfin, ik kocht een paar weken geleden op de markt een stofje. Met de komende herfst in gedachten, en omdat ik de kleur zo mooi vond, koos ik een stuk ribfluweel uit. Mosterdgeel. Althans dat was het op de markt. En ook onder mijn naaimachine.


Enkele treden lager op de strijkplank in de woonkamer, werd dat op één of andere manier mosgroen. Eigenaardig toch? En dan zeggen dat over kleuren niet getwist kan worden... Ik ben daar lang niet meer zo zeker van hoor...

In ieder geval, het stuk stof werd een rok. Voor mezelf deze keer. Een Burda-patroon met stolpplooi.


En nu nog op zoek naar een paar bloesjes die zowel met mos als mosterd samengaan...

8 opmerkingen:

 1. Ik ken dat, dat van die langetermijnprojecten... 't Is een mooie rok geworden, en ja, kleuren durven zich nogal eens onvoorspelbaar gedragen hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goh, ik ben zelf ook zo'n fan van dat mosterdgroen. Rokje is mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het rokje is prachtig! Heel leuk stofje! Daar zal je veel plezier aan hebben in de winter...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op de foto lijkt het toch vooral mosterdgeel. Superkleur vind ik dat!
  Ik vind het ook een heel mooi patroon, en heb hier een stofje liggen dat ik daar helemaal geschikt voor vind. Zou je het zien zitten om dat patroon eens mee te nemen naar het naaikranske?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hela! Die ga ik donderdag proberen te maken :) spannend!

  BeantwoordenVerwijderen

Benieuwd naar wat jij ervan vind ! Laat gerust een berichtje achter!