maandag 2 januari 2012

een tante in...


ja hoor!

Mijn zusje - onze Lukas zijn tante en meter Marijke - trekt de wijde wereld in. Lukas vond het ok, maar alleen als tante Marijke hem kaartjes zou sturen vanuit al die verre landen. En het feit dat de eerste bestemming Marokko was, dat was voor hem ook dik in orde! "Dan heb ik een tante in Marokko zoals in het liedje..."

Marokko is intussen al achter de rug. tante Marij is ook even weer in het land. Wij vonden vorige week ook tijd om de kaartjes een plekje te geven in Lukas zijn kamer. Ik begon aan een vlaggen- en kaartjeslijn die verder zal aangroeien naarmate de reis vordert.

Voor de vlag gebruikte ik vilt. Ik zag hier in blogland al meerdere prachtige vlaggenlijnen de revue passeren, maar de meest directe inspiratie voor de mijne, vond ik hier (bedankt Kim!).


Ik stikte de vlag tussen een dubbelgevouwen biaislint, en plakte dan om de 15cm een miniknijpertje voor de kaartjes vast.


Dat geeft dit resultaat.


En we hebben nog veel plaats over! Het vilt voor het volgende vlagje ligt ook al klaar. Dat wordt wel meteen een bijzondere uitdaging, want binnenkort heeft Lukas een tante in ... Brazilië!

Goede reis zusje!

4 opmerkingen:

  1. Altijd tof, tantes in verre landen, wij hebben er ook zo één! Geniet ervan in 2012 - veel mooie momenten gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tof! Misschien nodigt de tante jullie wel eens uit voor een bezoekje...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om zo de reizen bij te houden! De beste wensen voor 2012!

    BeantwoordenVerwijderen

Benieuwd naar wat jij ervan vind ! Laat gerust een berichtje achter!