woensdag 24 juli 2013

Dromerige Flamingo

De flamingo, dat is de zoon zijn lievelingsdier. En al geruime tijd - lees: zeker meer dan een jaar - dus hij meent het!
Dat bleek eens te meer toen er tijdens de indianenweek op school totems werden uitgedeeld. Lukas was die dag 'dromerige flamingo'. Een betere indianennaam had hij niet kunnen krijgen, onze dromer...

Daar moest ik eens iets mee doen...

De stoffenkamer had een tijdje geleden hét ideale stofje voor de zoon in huis. Ik gebruikte het voor een tweede gingerbread-hemd.Voor de details (kamsnaps, biais en borstzakje met paspel) koos ik rood.

Het hemd werd al gedragen op de diploma-uitreiking - hij is nu kleuter-af, en naar familiefeestjes

(met ons nichtje in de jurk die ik voor haar verjaardag maakte!)

Het hemd doorstond (dat hoop ik toch...) zelfs dé ultieme test: een knotsgek 'omgekeerd' verjaardagsfeestje waar de dresscode 'binnenstebuiten' was.

8 opmerkingen:

 1. Superschoon!
  Hij draagt het met verve!
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. amaai dat is mooi zeg. Je maakt mooie kleding voor je kinderen. Onze zoon gaat ook naar het eerste leerjaar. zucht. 4t is alweer een stukje los laten. Ook dat jurkje van het nichtje is knap. toch leuk als jeje naaisels gedragen ziet hé. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aha, flamingo's! Hier loopt er een vijfjarige rond die die beesten de laatste weken ook het einde vindt. Deze middag scheelde het niet veel of meneertje had flamingoglazen en een handdoek in mijn karretje van de IKEA gedropt. "Flamingo's, dat is voor meisjes!" was mijn antwoord. Eu... Tja, ik moet mijn mening nu toch herzien na het aanschouwen van jouw fantastische hemdje in dat geweldige stofje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo mooi! Ik ben ook zot van flamingo's. Mijn dochter krijgt dus veel van die beesten in haar kleertjes :) een deel van de doopsuiker is ook met flamingo's :)

  BeantwoordenVerwijderen

Benieuwd naar wat jij ervan vind ! Laat gerust een berichtje achter!