zondag 10 april 2016

vitamientjes van onder mijn naaimachine

Het is nog steeds zoeken naar het juiste evenwicht. Regelmatig op de rem gaan staan, dat ook. En zo veel mogelijk gewoon genieten van de vrije momenten. Met een tas thee in de zon, of met een boek in de zetel. Of even achter de naaimachine. Want die lag dan wel een tijdje stil, gelukkig is de goesting om te naaien wel gebleven.

Om terug gelanceerd te geraken, mocht het een snel-klaar projectje zijn. En dat is de Julia dress van Compagnie M. Zeker omdat de Julia Sweater die ik vorig jaar voor Janne maakte nog steeds prima past. Ik moest dus enkel nog het rokdeel en de tailleband uittekenen en kon heel snel aan het naaien zelf beginnen. En ook dat ging supersnel, dus in een mum van tijd kon ik dochterlief in een nieuwe outfit steken. Eéntje die hier de laatste weken al goed dienst heeft gedaan, maar foto's maken en bloggen was tot nu toe nog niet gelukt... Of het kleedje zat in de was, of mevrouw had geen zin in foto's. Gisteren kreeg ik haar dan toch zo ver, met wat overtuigingskracht en bellenblaas...


De stof kocht ik bij Annamarieke. Ik zag die appeltjestricot en werd daar spontaan vrolijk van! De donkergroene boordstof had ik nog in huis.Ik maakte een kraagje met overlap, waarbij ik de hoeken wat afrondde. Ik zette er als extraatje nog een appelknoopje op.


Deze Julia dress is perfect om in stijl te ravotten!
Maar ook voor schattig poseren (eens ze de smaak te pakken had) én gekke bekken...
En ze is ook helemaal klim- en klauterproof!Laat dat lentezonneke maar schijnen! Wij zijn er klaar voor!

5 opmerkingen:

Benieuwd naar wat jij ervan vind ! Laat gerust een berichtje achter!