dinsdag 1 november 2011

moeten er nog duikboten zijn?

Ziet u dit?


Het - overbelichte, we moeten dat toegeven - bewijs dat ik het gedurfd heb... En misschien zat u niet echt meer te wachten op nog een duikbotenshirt, maar ik wel... en hij ook!


Ik ben best tevreden met de combinatie met een gerecykleerde t-shirt van de papa, met de afwerking van de raglannaden (met de tweelingnaald), de rode boordjes aan de mouwen en vooral met mijn eigen zeer profijtige geknip, waar ik nog aardig wat duikboten aan over heb gehouden.

De maat zit perfect en de zoon is er erg blij mee.

Minder tevreden ben ik nog over de afwerking aan de binnenkant, vooral dan aan de halsboord kan dat properder, veel properder... Als iemand daar goede tips voor heeft, dan luister ik graag! (en ik heb geen overlock, dus als dat dé tip blijkt te zijn, dan zal ik mijn conclusie moeten trekken ;-)

4 opmerkingen:

 1. Van de buitenkant is ie in ieder geval prachtig! Heeft je machine een nep locksteek? Anders kun je dat doen en daarna de naden bijknippen, staan ook al best goed.
  Ik ben zelf wel in het gelukkige bezit van een lockmachine. En het is heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige t shirt, hij staat er heel knap mee!
  Ik vind dit stofje zo ongelooflijk schoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi zeg! Dit zal hij wel heel vaak dragen. Ik zou ook zeggen, gebruik de namaak-lock-steek van je machine, als die dat heeft. En anders, een overlock hé...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch maar eerst die neplocksteek eens uitproberen...

  BeantwoordenVerwijderen

Benieuwd naar wat jij ervan vind ! Laat gerust een berichtje achter!