maandag 28 oktober 2013

KCW: Jacob IV de gerecykleerde

Gisteren, op de laatste dag van Kid's Clothes Week, maakte ik nog een nieuwe outfit voor de zoon.Ik vond in de tweedehandswinkel een ribfluwelen broek in een fantastisch roestbruin. Helaas wel in een maat die ik van zijn leven zelfs nooit heb kunnen dragen. Niet voor mij dus, maar wel prima Jacob-materiaal.
En aangezien er bij de zoon tegenwoordig weer sprake is van water in de kelder, mag ik aan een serie nieuwe broeken beginnen.de broek werd ontmanteld, en tailleband (inclusief riemlussen) en achterzakken werden gerecupereerd. De laatste mogen vanaf nu de voorkant van een broek sieren. Ik zette er ook nog een knoopje op.Voor, achter, tadaaaa. Lukas en Jacob, dat blijft goed samengaan. Die broek brengt ook altijd de beste dansmoves in de zoon naar boven!

Ik flockte ook nog een UFO op een lichtgrijs t-shirt, dus dat is daarmee ook een beetje een nieuwe hé...En daarmee zit deze Kid's Clothes Week er weer op. Een balans? Ik heb eigenlijk alles wat ik dacht te doen gedaan, al is het kleedje waarmee ik begon dus niet af geraakt. Maar daar ga ik deze week eens rustig naar kijken. Zoon en dochter staan in het nieuw, en de verkleedkoffer is ook wat verder gevuld.
Verder heb ik weer veel moois gezien en inspiratie opgedaan.

9 opmerkingen:

 1. Die Jacob blijft toch fantastisch hé! Mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, ik heb dat ruimteschip ook al eens geflockt, tof he! En een van de eerste Jacobbroekjes gemaakt door mamasha was ook een gerecykleerde versie...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja! tijdens je eerste recykleer-14-daagse toch hé? Ik heb daar ook aan gedacht tijdens het lostornen (van soms serieus straffe naden).

   Verwijderen
 3. Oh, mooi!!! Zo jaloers op zonen die een jacobje willen dragen ...

  http://wolligewolkjes.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Benieuwd naar wat jij ervan vind ! Laat gerust een berichtje achter!