donderdag 18 oktober 2012

Here's Lucy!

Kennen jullie Lucy? Neen? Ik leerde haar hier kennen en zag daar meteen twee stofjes uit mijn stoffenkast bij. En mijn dochter!

Ik kocht een tijdje geleden enkele patronen bij Shwin&Shwin. Deze tuniek is het eerste dat ik ook effectief maakte.De Lucy tunic is een eenvoudig model, maar een tofke. Eéntje voor stoere meisjes. Ik gebruikte een felrood katoentje met geel-blauwe stipjes dat ik bij haar kocht, gecombineerd met turkoois linnen van het stoffenspektakel dat ik al eerder hier en hier gebruikte. Nu is het zo goed als op...

De gele knopen vond ik bij Veritas.

De dochter overhalen om ermee op de foto te gaan, was iets lastiger. De eerste reactie was vlakaf "niks van, ik wil een boekentas!". Ja, mijn Janne zegt "niks van", en ook "ik denk het niet"... En ze is helemaal klaar om naar school te gaan, en herinnert mij dus dagelijks aan wat mij nog te doen staat... (Ik maak er snel werk van, eerst nog een andere opdracht...)

Uiteindelijk is ze wel gezwicht. Wegens niet al te best licht en een beetje moekes, ziet ze er niet op haar stoerst uit... maar bij deze toch: Janne mét Lucy:15 opmerkingen:

 1. Heel mooi en ze staat er zo schattig mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stoer en nu nog een foto met de boekentas en dan is het plaatje af...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor. Die patroontjes kende ik trouwens nog niet, bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die staat bij mij ook al een hele tijd gepind. De uwe is heel leuk geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ontdek je blog net en zie al meteen zo'n mooi bloesje, tof zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk patroontje he? ik heb het dit weekend ook gemaakt, enkel de knoopjes moeten er nog aangezet worden en dan hopelijk onze dame op de foto krijgen... ook bij jou is dat het moeilijkste deel zie ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi! En bedankt voor de link naar het patroontje, die kende ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heel leuk! en poseren is inderdaad niet de favoriete bezigheid van onze allerkleinsten... maar ze ziet er toch superschattig uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Benieuwd naar wat jij ervan vind ! Laat gerust een berichtje achter!