zaterdag 1 juni 2013

Indi-Janne

De hele kleuterschool werkte deze week rond het thema "Indianen". En daar hoorde een heus indianenfeest op vrijdag bij!
Voor de zoon is dat ondertussen al een routineklus... Het enige gekochte verkleedpak in de verkleedkoffer is een indianenoutfit. En meteen met voorsprong de meest gedragen vermomming. Want niet alleen komt dat indianenthema jaarlijks terug, ook met carnaval verandert zoonlief in een indiaantje ("dromerige flamingo" meerbepaald, doch dit terzijde).

Deze keer mocht ook de dochter mee dansen rond de totempaal! In het schriftje stond vermeld dat we niets moesten kopen om onze kapoenen om te toveren in indiaantjes. "Wees creatief".

En dus ging ik door de voorraad en vond een bruin stofje van heel lang geleden (nog gekocht bij Pauli toen ik nog op 100m daarvandaan woonde), vilt, zigzaglintjes en een paar houten kraaltjes. Check!Naar een patroon hoefde ik zelfs niet te zoeken, dat haalde ik uit Homemade Mini Couture.

De vrijdag zelf moest ik al vroeg vertrekken, dus ik kon niet voor de nodige indianenstrepen zorgen. Deze eer viel de papa te beurt. Gelukkig dacht hij ook aan een foto: ziehier broer en zus klaar om te vertrekken:Ik mocht het verkleden en schminken gelukkig nog eens overdoen om nog wat fotootjes te kunnen maken!Indianen zeggen UGH!Indianenbenen, hoe ging dat weer?ssst...

5 opmerkingen:

Benieuwd naar wat jij ervan vind ! Laat gerust een berichtje achter!