zondag 22 september 2013

een hanami voor de herfst, en hopelijk nog lang erna!

Toen ik bij de testers voor het Hanami-patroon wan Straight Grain was, sprong ik een gat in de lucht! En het resultaat maakte me nog blijer. De Blogtour toonde stuk voor stuk pareltjes van Hanami's, jurkjes en topjes, in alle mogelijke combinaties die het patroon biedt.Geïnspireerd door al dat moois, begon ik aan een tweede versie voor mijn Janne. En deze keer koos ik alle andere opties dan de vorige keer: het werd dus een jurk, met kraagje, flutter sleeves (hoe zeg ik dat ook weer in het Nederlands?) en blinde rits.Ik maakte een maatje 3 jaar, met ruimte om er mouwen onder te dragen als het binnenkort wat frisser wordt. Ik liet de rok ook lang genoeg, zodat ze er lang plezier van zal hebben.

het grootste gedeelte van onze 'fotoshoot' ging er zo aan toe... Janne liep van hier naar daar, en ik probeerde daar genoeg niet-wazige foto's aan over te houden. Maar daarmee zien jullie het kleedje ineens in actie!

En gelukkig kon ik de jongedame ook overtuigen om heel even stil te staan voor een blik op de achterkant...en voor een stralende glimlach!12 opmerkingen:

Benieuwd naar wat jij ervan vind ! Laat gerust een berichtje achter!