zondag 10 november 2013

Rollercoaster bis

De broekenkast wordt aangevuld. Naast een nieuwe Jacob, maakte ik voor de zoon ook een tweede rollercoaster uit Home Made Mini Couture. Want ook dat is een broek naar ons hart!

Ik gebruikte een antracietgrijze wolmengeling van op het stoffenspektakel van vorig jaar. Uit de paspelvoorraad koos de zoon zelf voor groen. Omdat ik net niet genoeg donkergroen had, werden de zakken afgewerkt met een groen-met-wit gestreepte paspel.

De groene boordstof van de tailleband zorgt voor een extra toets kleur.

Ik maakte maat 6 jaar, maar verlengde de broekspijpen met 3 centimeter. Zo kan hij wel even verder met deze broek.Ik plan nog enkele broeken, want je ziet deze jongen soms letterlijk groeien. Iemand nog suggesties voor leuke broekenpatronen?

10 opmerkingen:

 1. Een heel knap exemplaar. Jouw extraatjes doen het 'm!
  Mijn vijfjarige bengel heeft onlangs weer een flinke groeischeut gekregen. Ik kijk dus ook graag mee uit naar leuke broekpatronen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel knap zeg. Ik heb het boek okk en maakte er al een andere broek uit. deze moet ik nog eens proberen. :-) knap gemaakt zeg. En heel mooie foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel mooie versie van de rollercoaster. Het is niet echt een patroon waarvan ik persoonlijk denk wow, maar deze versie doet me twijfelen. Misschien moet ik ze toch eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waauw! In het boek ben ik ook geen fan van het patroon, maar deze is simpelweg supermooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supercoole broek, zeg, daar moet ik met mijn rookie-ervaring nog heel veel voor oefenen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Benieuwd naar wat jij ervan vind ! Laat gerust een berichtje achter!