zondag 14 augustus 2011

Daar gaan we dan

Ik herinner me weer hoe het vroeger ging. De laatste weken / dagen van de vakantie... En ineens moest er nog kweetnietwatallemaal nog gebeuren. We hadden net een oude doos met knutselgerief herontdekt, moesten ook nog heel veel boeken lezen, naar de speeltuin, koekjes bakken, bij vriendinnetjes gaan spelen en zij bij ons, en liefst ook nog met iets totaal nieuws beginnen... Maar het aantal dagen om dat allemaal nog in te doen raakte stilaan op.

Het voelt een beetje hetzelfde als toen. De afgelopen drie maanden was ik thuis, nu nog één weekje te gaan... En het heeft deugd gedaan om thuis te zijn. Om vloeren te beitsen en trappen te vernissen, om in de keuken te staan en te koken en te bakken, om eens goed te kunnen doorlezen, te genieten van de kinderen en de man, en om het naaimachien vanonder het verbouwingsstof te halen - gelukkig, ze heeft de werken prima doorstaan!

Daar gaan we dan, de laatste week van de vakantie in... en opnieuw met een hoofd vol plannen die nog uitgevoerd zouden moeten / mogen / kunnen worden: naaien, stofkes zoeken, receptjes proberen, een boek uitlezen, graag ook nog een tentoonstelling meepikken, een avondje met de vriendinnen,...

Ah ja, op zoek naar inspiratie voor het herontdekte naaimachien kwam ik van de ene op de andere blog terecht en ontdekte zo een schat aan ideeën en handige tips om zelf aan de slag te gaan. En toen kreeg ik zin om er ook aan te beginnen.

"Als ik nu ook eens een blog begon". Dan heb ik meteen een plekje voor mijn eigen maaksels en probeersels, bedenkingen en bedenksels. Nog zo'n de-vakantie-is-bijna-gedaan- en ik-wil-nog-nieuwe-dingen-ontdekken-plan... Soms durf ik al eens op zo'n impuls in te gaan.

Et voilà... helemaal van mij voor wie graag meeleest.

Kom gerust langs! Graag tot later
Leentje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Benieuwd naar wat jij ervan vind ! Laat gerust een berichtje achter!