zondag 6 mei 2012

geproefd en meer dan goedgekeurd!

Lekker eten, daar kan ik toch zo blij van worden... Iets gaan eten? Daar zeg ik niet gemakkelijk neen tegen, zeker als er nieuwe plekken te ontdekken vallen. Maar ook thuis kan ik er ontzettend van genieten om in de keuken bezig te zijn. Proeven, ruiken, proberen... heerlijk!!! En lezen over eten, dat doe ik zeker even graag. Ik liet hier de kookboekenwand al zien, en het moet gezegd, die raakt intussen al aardig vol... Ik heb ook een abonnement op Foodies en laat me daarnaast regelmatig verleiden om andere boekskes mee naar huis te nemen, Jamie, Good Food, ... En dan nog eindeloos veel inspiratie op het web... Ik kan daar echt een tijdje zoet mee zijn, zo bladeren en kijken, mij voorstellen hoe dat dan smaakt. En ja, ge krijgt daar soms ook honger van... Niet dat onze menu altijd zo bijzonder is. Door de week moet het meestal snel op tafel staan. En dan vervallen we gemakkelijk in de klassiekers, als daar zijn spaghetti en worst met pureepatatten enzomeer... Maar in het weekend kan ik er toch van genieten om eens iets nieuws uit te proberen. Via haar kwam ik op Veel Afwas terecht. Toen ik de eerste keer doorklikte, kwam ik bij het recept voor stoofvlees met kriek uit. En wist ik wat we dit weekend moesten eten!
Een verfrissende versie, en de krieken combineren er heel lekker bij. Een aanrader!

2 opmerkingen:

  1. Zalig hé, ik kan daar ook uren mee bezig zijn. Bij mij is het zelfs zo erg dat ik in de week ook superlekker wil eten en dus een "kookboek" maakte met allemaal superlekkere en supersnelle dingen in. Als je zoekt, dan vind je wel wat hoor.
    Alle dagen feest!

    BeantwoordenVerwijderen