Doorgaan naar hoofdcontent

Isa sweaterdress

Mag ik u voorstellen: Isa!


Isa is het nieuwste patroon van Bel'Etoile. Het is een sweater, een crop-top én een sweaterjurk, met colourblock-opties. Je kan er een jurk met rimpelrok en grote zakken van maken of een rechttoe-rechtaan sweaterjurk. En dat is wat wij deden voor de patroontest.

Mijn Janne heeft steeds uitdagender maten. Op basis van haar borstomtrek koos ik op aanraden van Isabel voor maat 98, en die verlengde ik naar maat 116. En dat resulteerde in de perfecte pasvorm voor mijn dametje!
De mooie sweaterstof vond ik bij Madeline de Stoffenmadam. Je weet wel, zo'n coupon die je niet kunt laten liggen...Als je voor de basic sweaterjurk kiest, dan heb je in geen tijd een prachtresultaat. En dat is ook dankzij de superduidelijke handleiding!

Janne vindt haar Isajurk alvast zalig! Zacht, comfortabel en speelproof. Helemaal zoals ze het graag heeft!

Het gaat hier dan zeker ook niet bij deze ene basic versie blijven. Ik ga zeker ook nog aan de slag met de colourblock opties. En ik wil ook een Isa sweater voor mezelf! Zie jij dat ook wel zitten?
Je kan het Isa-patroon kopen als pdf of op papier bij Bel'Etoile.

En tot ot en met 1 april krijg je bij aankoop van het patroon gratis het pdf- patroon van de damessweater! Geweldig toch?


Kijk voor meer Isa-inspiratie zeker ook eens bij de andere deelnemers aan de blogtour.http://www.beletoile.com/isa-blogtour-inspiratie/ Het zijn stuk voor stuk pareltjes!

Bedankt Isabel, voor dit prachtpatroon! En bedankt dat ik mee mocht testen, we hebben ervan genoten!

Reacties

Een reactie posten

Benieuwd naar wat jij ervan vind ! Laat gerust een berichtje achter!

Populaire posts van deze blog

Bonnie - Fibre Mood 12

Het is alweer zover... de nieuwe Fibre Mood ligt in de winkel! En het is een topeditie... Ik had bij meerdere patronen meteen de "wil-ik-maken"-reflex. Mijn nog herstellende arm dwong mij evenwel om het eenvoudig te houden. Iets in de categorie minimale moeite - maximaal resultaat liefst. En daar was Bonnie, een blouse met een aansluitend lijfje en zot schone mouwen!  Al die andere mooie patronen verhuisden naar mijn to-sew lijstje, en ik ging voluit voor Bonnie! Nieuwe stof zou ik daar niet voor kopen... Tot ik bij Ansje Handmade deze fantastische crepe van Eglantine & Zoe tegenkwam... en daar bovendien ook meteen de Bonnie blouse in zag... En daar heb ik nog geen moment spijt van gehad! De stof valt mooi soepel door, verwerkte zalig en is een plezier om te dragen. Voor een volgende Bonnie zal ik dan iets uit de voorraad nemen, beloofd 😏. Het maken ging relatief snel, al ben je wel even bezig met de plooien in de mouwen. Maar het resultaat mag er dan wel zijn!  Dit w

Kies uw prijs ofte de verjaardagsgive-away!

Er was eens, een jaar en een dag geleden, een wild plan dat plots geen plan meer was. Daar gaan we dan , zei ik, en deze blog was een feit... Een jaar later heb ik er nog altijd geen spijt van. Ik kon hier laten zien wat maakte, en jullie reacties en complimentjes blijven deugd doen. Ik kon hier ook mijn hart eens luchten als er iets eens niet direct wou vlotten. Ik vroeg en kreeg raad. Ik leerde toffe madammen kennen, recykleerde , raakte enthousiast voor Van Katoen, en droeg daar ook mijn steentje bij in de naaimarathon - voor wie tijdens de laatste uurtjes nog in het MIAT rondliep, dat was ik daar op het hoekje... Ik liet u af en toe eens bij ons thuis binnenkijken, zocht en vond beer, en viel zelf ook af en toe in de prijzen. Mijn eerste blogverjaardag leek mij de ideale gelegenheid om nu ook eens zelf iets weg te geven. En omdat ik er niet uitkwam wat het zou worden, laat ik de keuze aan u! Bij deze nodig ik u uit om eens - bij wijze van spreken - te komen neuzen in mijn

streepjes voor... (KCW 1&2)

Dit had ik niet zien aankomen... Het voornemen voor deze Kids Clothes Week was om de kinderen van nieuwe truien te voorzien, warme zachte winterkleertjes. Het gebeurde tijdens het 'shoppen' in de stoffenbak. Plots klonk er uit twee mondjes "oooh", "zo'n mooie streepjes" en "wat zacht"... Of iemand daar een trui uit wilde? Oh jawel, en wel allebei... En zo geschiedde. Niet alleen gebruikte ik dezelfde lap stof, ook het patroon is twee maal hetzelfde. Ik kocht een tijdje geleden het patroon van de Bimaa Sweater van Lou Bee Clothing . Deze trui past smal aan (en ik heb smalle kinders, dus dat komt goed uit!) en heeft drie kraagopties: een zalig ruime rolkraag, een sjaalkraag en een kap. Het geheel kan met de overlock in elkaar gezet worden, enkel voor de sjaalkraag was de Bernina heel even nodig. En als alles vlot loopt zitten ze razendsnel in elkaar. Ik was op een uurtje tijd bijna klaar met allebei, en als ik niet was beginnen knoeie